در صورت اطلاع شاکی آیا حق شکایت دارند با توجه به اینکه شامل مرور زمان ۵ ساله است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۵ #25285780

سلام وکلای عزیز..جا داره قبل از اینکه سوالی بپرسم تشکر کنم از شما بابت زحماتتون و اینکه بدون هیچ چشم داشتی جوابگوی مردم هستید خدا پشت و پناهتون..سوالی قبلا پرسیده بودم در مورد رابطه ی نامشروع که آیا شامل مرور زمان میشه یا نه که فرمودید بله میشه..فرض کنیم از رابطه ی نامشروعی ۶ سال گذشته و تا به الان هیچ شکایتی مطرح نشده..
تشکر فراوان

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به گذشت پنج سال از تاریخ وقوع جرم موضوع مشمول مرور زمان شده است و قابل شکایت نیست

از نظر کیفری بعد ۶ سال نمی توان شکایت کرد

درود
سوالات شما بیست گزینه ای است!!!

بله شامل مرورزمان شده نمی توان شکایت کرد

با درود
قابل پیگیری ‌‌ نیست.

سلام
شامل مرور زمان می شود ۶ سال گذشته نمی تواند شکایت کند

باسلام رابطه نامشروع تا پنج سال قابل شکایت کیفری می باشد و بعد پنج سال نمیتوان شکایت کرد و شامل مرور زمان میشود