رفع توقیف خودروئی که وکالت فروش دارم ولی پلاک بنامم نیست چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۲ #25254748

باسلام
بنده در شش ماه قبل خودرویی را از شخصی که سند رسمی بنامش نبوده ( فقط پلاک و برگ سبز بنامش بوده)، خریداری کردم و صاحب سند رسمی را به من معرفی کرده و از صاحب سند وکالت فروش بلاعزل ( بدون قید مدت زمان اعتبار ) گرفتم ولی نسبت به تعویض پلاک اقدام نکردم حالا خودرو از طرف همسر شخصی ( که فقط پلاک بنامش هست ) بابت مهریه از اجرائیات ثبت، توقیف شده
بنده میتوانم با در دست داشتن وکالت فروشی که از صاحب سند رسمی محضری دارم نسبت به رفع توقیف اقدام کنم؟
و آیا تاریخ تنظیم سند محضری من در رفع توقیف هم تاثیری دارد
ضمنا خودرو و تمام اسناد و مدارکش در تصرف خودم هست ولی پارکینگ خوابوندمش

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر قبل از توقیف ماشین، با استفاده از وکالتنامه اقدام به انعقاد عقد بیع کرده باشید( هر چند در سند عادی ) مالکیت ماشین به شما منتقل شده و شما با مراجعه دادگاه و طرح دعوا به استناد مبایعه نامه ی تنظیمی درخواست رفع توقیف از ماشین را کنید.
اما اگر صرفا وکالت نامه داشته باشید و ماشین را با عقد بیع به خود منتقل نکرده باشید ماشین هنوز در مالکیت دارنده ی سند رسمی است و توقیف صحیحا صورت گرفته است