شخصی که از نظر فکری با فردی مخالف بوده به محل زندگی او آمد و توهین کرد و فحاشی کرد، چگونه از او شکایت کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۲ #24902824

دوستم در یک آپارتمان زندگی می کند شخصی که ظاهرا از نظر فکری او را قبول ندارد به محل زندگی او رفته و منتظر او می شود. زمانی که دوستم از آسانسور به پارکینگ می رود که چیزی به خانه بیاورد او شروع به متلک گفتن و سپس شروع به توهین و فحاشی می کند و وارد آسانسور می شود و به ایشان گلاویز می شود اما دوستم به خاطر اینکه خانمش باردار بوده و نمی خواسته درگیر شود او را رها کرده و کلیدش را در می آورد درب خانه اش را باز می کند تا وارد خانه شود. در این هنگام مهاجم لگدپرانی می کند و دوستم ظاهرا با همان کلید ضربه ای به روی سر مهاجم می زند و سریع در را می بندد. این تهاجم شامل چه جرائمی علیه دوستم می شود؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی عنوان کند ایشان به بنده حمله ور شد و سرش با کلید که در دستم بود برخورد کرد و بابت توهین و ضرب و جرح توسط فردی که درگیری ایجاد نموده است شکایت نماید .

اگر ضربه با کلید شامل دفاع مشروع شود جرمی اتفاق نیفتاده است در غیر اینصورت اگر مهاجم آسیب دیده باشد به وی دیه تعلق می گیرد هرچند شروع کننده درگیری باشد
اثبات دفاع مشروع با دادگاه است

سلام
این اقدام مصداق توهین و ضرب و شتم می باشد