از روز دادگاه تا احضار حدودا چند روز طول میکشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۵ #24418927

اگه یه نفر بخواد برای انتشار اسکرین شات از چت خصوصی اش شکایت کنه از روز دادگاه تا احضار حدودا چند روز طول میکشه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اسکرین شات اگر سند برای اثبات ادعا باشد رد میگردد
الا ایحال از زمان شکایت یک ماه زمانبر در حالت عادی میباشد
شریاط کنونی جامعه با شیوع ویروس با روز عادی تفاوت دارد

با سلام
در صورت عادی تا یک ماه انجام میگیرد اما میتوان گفت که هر چند این امر بستگی به ترافیک پرونده های موجود در دادگاه دارد زیرا در صورت انبوه بودن و ترافیک پرونده یا عدم پرونده های قابل رسیدگی ، زمان تغییر میکند

در صورت اثبات ادعا و ارائه دلایل محکمه پسند حداقل یکماه از زمان شکایت تا احضار متهم زمان می برد .

با سلام و احترام. در مورد طرح شکایت ابتدا مرحله دادسرا می باشد که می بایست تحقیقات لازم صورت پذیرد که ممکن است زمان بر باشد مخصوصا در حال حاضر که شرایط به علت بیماری کرونا مساعد نیست و اکثر اوقات دادرسی کنسل گردیده است بعد از مرحله دادسرا و صدور قرار و تایید دادیار اظهارنظر پرونده به دادگاه کیفری دو ارجاع می گردد و بعد از ثبت تاریخ جلسه برای شما ارسال می گردد.