چه زمانی باید به شعبه اجرای احکام مراجعه کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۵ #24209502

با سلام، من تحت اتهام اهانت به مقدسات اسلام و تبلیغ علیه نظام به مجموعا ۶ سال حبس تعزیری محکوم شده‌ام، که این حکم عینا توسط دادگاه تجدیدنظر تایید شده است، در پرتال سامانه اینترنتی قضایی من، وقت نظارت گذاشته شده است و این وقت چند بار تمدید شده است، در تاریخی که تحت عنوان تاریخ وقت نظارت تعیین شده است، نیاز به حضور من وجود دارد؟ آیا رای صادره توسط دادگاه انقلاب قابلیت مورد قبول واقع نشدند توسط قاضی شرع توسط قاضی اجرای احکام را بنا به هر دلیلی دارد؟ در حالت کلی آیا هیچ راهی برای تغییر در این حکم و کمتر شدن حکم من وجود دارد یا من می‌بیاست بصورت قطعی ۶ سال را در حبس باشم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت نظارت نیازی به حضور شما ندارد ، برای اجرای حکم به شما ابلاغ انجام میشود .میتوانید در صورت داشتن شرایطی درخواست اعاده دادرسی نمایید .

درودبرشما
زمان اجرای حکم ومعرفی شما به دایره اجرابه شماابلاغ خواهدشد
برای شکستن حکم می توانیداعاده دادسری کنیددرصورت وجودشرایط لازم