میگه شما به کسی که فیش حقوقی داره ۵ تومن بدین، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۸۶ #24202848

برادرم مقداری کابل دزدیده به خاطره اعتیاد و گرفتنش شاکی پرونده ۴ میلیون میخواد اما خودش تماس میگیره و میگه شما به کسی که فیش حقوقی داره ۵ تومن بدین اون منو ازاد میکنه خودشم میره بعدا فیشش رو میگیره این درسته ؟!!هیچ مشکلی دیگه ندارن یعنی پس شاکی چی میشه

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینجا دادیار برای وی قرار کفالت صادر کرده هر زمان قاضی وی را بخواهد باید حاضر شود در غیر اینصورت حساب شخص کفیل رو مسدود می کنند

سلام برای ایشان قرار کفالت صادر شده که می تواند یک فردی ( که فیش حقوقی معتبر دارد) ضمانت حضور مجدد ایشان جهت ادامه رسیدگی در دادسرا و دادگاه واجرای احکام را بنماید..لذا در صورت عدم حضور متهم وجه الکفاله ضبط و کفیل ملزم به پرداخت می باشد..وضرر وزیان شاکی و رد مال سرقت شده همچنان به قوت خود باقی و دادگاه در جرم سرقت علاوه بر حکم مجازات متهم به رد مال سرقتی نیز حکم می دهد .. با وصف فوق،توضیحات سارق فاقد وجاهت قانونی و نادرست می باشد..

با عرض سلام و خسته نباشید

اولا دزدی یک جرم عمومی است حتی با گذشت شاکی باز مجازات دارد ولی گذشت شاکی باعث تخفیف در مجازات می شود

دوما شما باید رضایت شاکی بگیرید یا جای رضایت شاکی متهم در زندان باشد تا بعد از گذشت مدت زندانی آزاد شود

ولی اینکه برادر شما میگه فیش حقوق بگذارید منظورش این است که با فیش حقوقی ازاد شود و این امکان هم وجود دارد ولی تا زمان صدور حکم قطعی یعنی تا حکم قطعی صادر نشده است می توانید ضمانت کنید شخص ازاد شود تا رضایت شاکی خود را بگیرد