دیه مشخصی برای شکستگی موجود هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۴ #24107267

سلام وقت بخیر
بنده بصورت عابر پیاده بودم که ماشین بهم زده و از ناحیه استخوان سر بازو دچار مشکل شدم که خواستم ببینم دیه مشخصی برای شکستگی موجود هست؟ ۱ شکستگی استخوان سر ۲ پارگی تمام تاندونهای شانه و کتف ۳ خمیدگی استخوان شدید ۴ از بین رفتن غضروف دست از موعد تصادف ۸ ماه گذشته ایا دیه مشخصی برای نقص عضو یا از کار افتادگی طبق این شرایط موجود هست یا اینکه حدودا چند درصد بابت از کار افتادگی یا نقص عضو در نظر گرفته میشه

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه بر اساس معاینه و نامه پزشکی قانونی معین میشود

موضوع تعیین دیه امری بسیار تخصصی است که با بررسی و معاینات مفصل پزشکی قانونی در طول مدت درمان انجام گرفته و پس از ختم دوره درمان ، با معاینه مجدد اقدام به ارزیابی کارکرد اعضای صدمه دیده کرده و سرانجام مبادرت به تعیین میزان دیه بانضمام مقدار ارش قانونی می نماید که دادگاه هم بر همان اساس رای صادر خواهد کرد .

با سلام
دیه بر اساس نظریه پزشک قانونی معین می شود