آیا میتوانم تمکین همسرم را بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۲ #24095064

همسر من باکره هست.

قاضی مهریه اش رااقساطی کرده.

اولین قسط مهریه یعنی ۱ سکه را پرداخت کردم.

آیا میتوانم تمکین ایشان رابگیرم؟

رای وحدت رویه باطل میشود؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در صورت پرداخت تمام مبلغ مهریه می توانید دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید و زوجه تا آن زمان حق حبس خواهد داشت

تا زمان پرداخت کامل مهریه نمیتوانید الزام به تمکین نمایید .

سلام شما میتوانید دادخواست تمکین را بدهید مشروط بر اینکه نفقه زوجه را پرداخت کنید و زوجه از حق حبس خود استفاده نکند.

سلام . تا زمانی که همه مهر پرداخت نشود و زوجه حق حبس را اعمال کند ، دادخواست تمکین محکوم به رد است .

با سلام
باتوجه به باکره بودن زوجه درصورتیکه ایشان بخواهند از حق حبس استفاده کنند الزام به تمکین ممکن نیست

باتوجه به باکره بودن زوجه نمیتوانید درخواست الزام به تمکین بدهید و تا پرداخت کلیه مهریه زوجه حق حبس خواهد داشت