مجازات اغفال دختران به بهانه ازدواج چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۵ #24067437

پسری چند ماه پیش درخواست آشنایی کرد
که بهشون توضیح دادم من نمی تونم دوست باشم .اگر برای ازدواج می خواهید با پدرم صحبت کنید.که ایشون با پدرم صحبت کردن و گفتند اجازه بدید ما آشنا شیم برای ازدواج.
حالا در این مدت متوجه شدم که با چند دختر خانم دیگه رابطه داشته و مهمونی های جور واجور باهاشون رفته.ولی زیر بار نمیره که تو رابطه با دخترای دیگه هست.
حتی همش میگه دوستت دارم و این حرفا.
ولی این روحیه ای که از من خراب شده افسرده شدم و نمی تونم به خانوادم بگم چه مشکلی پیش اومده خیلی اذیتم میکنه.
در واقع نمیدونم اصلا باید چه کار کنم
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وعده ازدواج ایجاد علقه زوجیت نمی کند و بابت توضیحات فوق نمی توانید اقدام قانونی انجام دهید.