متن چاپی عقد نامه حق طلاق محسوب میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۹ #24056397

سلام تو قسمت شرایط ضمن عقد یا خارج لازم دوتا بند الف و ب هست تو بند دو نوشته شده (ضمن عقد نکاح زوج به زوجه وکالت بلاعزل یاحق توکیل غیرداد که در موارد مشروحه زیر با رجوع به دادگاه و اخذ مجوز از دادگاه پس از انتخاب نوع طلاق خود را مطلقه نماید و نیز به زوجه وکالت بلاعزل یاحق توکیل غیرداد تا در صورت بذل از طرف او قبول نماید ) میخواستم ببینم این یعنی چی؟با این میشه طلاق گرفت یعنی اخه هم خودم و هم همسرم امضا کردیم تو عقد نامه بوده

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی درصورت اثبات یکی از شروط ۱۲ گانه ضمن سندازدواج میتوانید تقاضای طلاق بدهید یکطرفه

سلام ، در صورت اثبات شرایط یاد شده در سند نکاحیه ، شما امکان طرح طلاق دارید

سلام و درود، این‌ مورد وکالت مشروط در طلاق می باشد که با داشتن شرایط بندهای مذکور، قابل اعمال‌ خواهد ‌بود؛ آرزوی بهروزی.

اگر این شرط در عقدنامه قید شده باشه زوجه با وکالتی ک بهش داده شده میتونه طلاق بگیره

امضای این بخش از عقدنامه توسط زوجین به معنی آن نیست که بطور مطلق حق طلاق داده شده، بلکه صرفا شامل همان مواردی است که در خود عقدنامه ذکر شده است. مشروح این موارد را همکار گرامی جناب باروح ذکر نموده اند. لطفا پاسخ ایشان را بدقت ملاحظه نمایید.

بله با ذکر شروط حق طلاق ایجاد خواهد شد

سلام در صورتی که در متن چاپی امضا زده باشید و متن تصریح به وکالت در طلاق باشد بله