میتونه اگر در وکالت این موارد و از خودش ساقط نکرده باشه اقدام کنه و به نوعی بلااثر کنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۲ #24004579

سلام وقت بخیر
ببخشید من به خانمم وکالت بلاعزل طلاق دادم و بعد الان میخواد طلاق بگیره با توجه به اینکه در وکالت نامه بحث ضم وکیل. ضم امین و ناظر قید نشده من اومدم با توجه به این موضوع از طریق دفترخانه اظهارنامه ضم امین دادم و ارسال کردم هم برا دفترخانه ای که وکالت اونجا داده شد و هم خانمم که یک وکیلی میگفت ضم امین بهتر از اون موارده و قید کردم بدون اجازه و حضور امین اینجانب حق هیچگونه اقدامی رو ندارید. و آیا اگر وکیل بدون هماهنگی طلاق بگیره بنده حق شکایت و ابطال وکالت رو دارم؟
میخواستم در خصوص ضم امین بهم راهنمایی کنید که گفتن تاثیر در روند کار وکیل میذاره
آیا دفتر اسناد میتونه جلوی این اظهارات و ( ضم امین یا وکیل یا ناظر ) رو بگیره با اینکه در قانون مدنی چنین چیزی حق موکل هست که میتونه اگر در وکالت این موارد و از خودش ساقط نکرده باشه اقدام کنه و به نوعی بلااثر کنه و تا الان هم من رای نهایی نفقه و عدم تمکین رو گرفتم که نفع بنده صادر شد
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به هر حال وقتی شما در وکالتنامه موارد فوق را ذکر نکرده اید ایشان میتوانند اقدام کنند

اگر ضم وکیل یا امین را به وکالتنامه افزوده باشید ، وکیل حتما باید با همراهی وکیل یا امین ضمیمه شده اقداماتش را به انجام برساند . اقدامات بدون همراهی وکیل یا امین ضمیمه شده فاقد محمل قانونی و قابل ابطال است .

با سلام
چون وکالتنامه بلاعزل داده اید تمامی موارد باطل و خانم هر موقع بخواهند میتوانند برای طلاق اقدام کنند