با اینکه سیم کارت متعلق به خودم نیست؛ میتواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۵۰ #23979901

ولی الان دوسال که از همسرم جدا زندگی میکنم ولی هنوز طلاق نگرفتم چند بار هم با این آقا تلفنی صحبت کردم الان همسرم متوجه شده و میگه شکایت میکنه آیا میتونه شکایت کنه چون سیمکارتی هم که باهاش اون کارار و کردم به اسم خودم نیست

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اثبات استفاده از سیم کارت دیگری به سادگی امکانپذیر نیست

در صورت شکایت علی ای حال مالک سیمکارت مسئولیت خواهد داشت و اثبات اینکه شما با اون خط مشغول مکالمه بودید ب مدارک و مستندات دیگری نیاز دارد

ضمن عرض سلام، همسر شما می‌توانند با شکایت از شما درخواست صدور پرینت نموده و از طریق آن وجود ارتباط شما با شخص مذکور را اثبات نمایند، لکن اگر سیم کارت به نام شما نباشد، می‌بایست استفاده شما از آن سیم کارت را نیز از طریق پرینت مخابرات اثبات کنند.

با عرض پوزش کلمه میشه اشتباه تایپ شد و باید نمیشه جایگزین می‌شد 🙏

اولا اثبات این موضوع بسیار سخت و پیچیده است.
دوم اینکه به فرض اثبات،صرف صحبت کردن تلفنی، رابطه ی نامشروع تلقی نمیگردد

سلام به صرف شکایت ، فوری دستور پرینت صادر میشه ، مگه اینکه شوهرتون بتونه با قرائن دیگه قاضی رو متقاعد کنه که دستور پرینت بده و در این صورت مهم نیس که سیم کارت به نام کی باشه و میشه انتساب به شما رو ثابت کرد

با استعلام از مخابرات هم مشخصات صاحب سیم کارت و هم سریال گوشی استفاده شده و هم مکان استفاده از تلفن مشخص می شود. سابقه تلفنهای شما با خط مذکور نیز بررسی می شود .امکان اثبات رابطه نامشروع وجود دارد.