زمان تشکیل و بررسی پرونده چقدر طول میکشد و اگر از ایران خارج شده باشه، آیا می توان کاری کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۳ #23966468

با سلام
۷ ماه پیش دوره ای رو در خارج از کشور ثبت نام کردم و حدود ۴۰ میلیون تومان به یک شخص در ایران واریز نمودم. متاسفانه بعد از ۷ ماه هیچ مدرکی به دستم نرسید و قراردادی هم ننوشتیم. اون فردی که پول رو به حسابش واریز کردم دیلیت اکانت کرده ولی من از تمامی چت ها عکس و فیلم گرفتم و البته فیش واریزی رو هم دارم. البته ایشان اذعان می کردن که واسطه هستن. زمان تشکیل و بررسی پرونده چقدر هست و اگر از ایران خارج شده باشن آیا می توان کاری کرد؟ و یا فورا کاری کرد که اون شخضی که پول رو ریختم به حسابش ممنوع الخروج بشن

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در ایران وجوه نقد یا اموالی از وی معرفی کنید می شود با تامین خواسته توقیف کرد ومشکل شما به آسانی حل می شود و الا با مشکل روبرو خواهید بود

سلام. اگر این فرد از طریق مانور متقلبانه و دروغ چنین مبلغی از شما دریافت کرده، به عنوان کلاهبرداری می توانید شکایت کنید و بر اساس ماده ۱۸۸ قانون آیین‌دادرسی کیفری در صورت عدم‌دسترسی به متهم و تا پیش از شروع به تحقیقات، بازپرس می‌تواند با توجه به اهمیت و شدت جرم ارتکابی و در صورت وجود دلایل وقوع جرم، دستور منع خروج از کشور را صادر کند. این دستور پیش از شروع به تحقیق صادر می‌شود و غیرقابل اعتراض است. لذا می توانید چنین دستوری را از بازپرس با وجود شرایط فوق تقاضا کنید.

اگرازایران خارج شده کاری نمیتوان انجام داد

مدت چهار ،پنج ماه طول می کشد بدون هیچ مدرکی وهیچ اتهامی فرد ممنوع الخروج نمی شود قبل از اینکه پول به حساب بریزی با افراد حقوقی مشاوره می کردی نه اکنون اثبات این موضوع کار شما نیست وکیل باتجربه می خواهد