آیا اظهار به افشای عکس تهدید محسوب میگردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵۷ #23709

باسلام
بنده حدود سه سال پیش با دختری بدون پدر که شرایط روحی خوبی نداشت اشنا شدم که پس از رابطه جنسی با صاحبکار خود به شدت ناراحت بود من با دلداری هایی که به او دادم او را ارام کردم و متاسفانه هردو به هم وابسته شدیم و با اصرار زیاد دختر من به خواستگاری او رفتم البته دختر میگفت رابطه جنسی با صاحبکار به زور بوده اما بعدا فهمیدم که اینطور نیست بهرحال جواب خانواده دختر بمن منفی بود و من با دختر قطع رابطه کردم اما بعداز یک هفته دختر با مادر من تماس گرفت و با گریه گفت من یا با پسر تو ازدواج میکنم یا میمیرم سپس با خودم این موضوع را مطرح کرد که ازانجا که من هم به دختر علاقه داشتم و دلسوزی شدیدی نسبت به او داشتم پذیرفتم که پنهانی رابطه داشته باشیم پس از چندی دختر به من پیشنهاد صیغه داد و گفت من پدر و جد پدری ندارم و طبق گفته مرجع تقلیدم میتوانم به محرمیت تو دربیایم من هم قبول کردم و متاسفانه رابطه جنسی برقرار کردیم پس از یکسال که دختر هنوز در صیغه من بود بطور ناگهانی و با بهانه اینکه ما به درد هم نمیخوریم مرا ترک کرد و حتی جواب موا که چرا اینکار را کردی نمیداد به خانواده خود نیز اطلاع داد که برادرش مرا تهدید به قتل و توهین به من و خانواده ام کرد من تا وقتی دختر در صیغه ام بود من با محل کارش تماس میگرفتم اما متاسفانه او جوابم را نمیداد وحتی یکبار با رییس بانک حرفم شد و چون من شرایط روحی خوبی نداشتم با پیامک اورا تهدید کردم که عکسهایی که دست من داری اگر برنگردی نشان شوهر اینده ات میدهم د بعداز مدتی شخصی به مادرم تماس گرفت و ادعا کرد شوهر دختر است و عاجزانه خواست هرچه بین من و دختر اتفاق افتاده به او بگوید مادرم هم همه چیز را گفت پسر با من نیز تماس گرفت و من هم همه چیز را به او گفتم حالا دختر به جرم توهین و تهدید از من شکایت کرده و من یکشنبه ۱۵شهریور باید با داسرا مراجعه کنم خواهش میکنممرا راهنمایی کنید که ایا من متهم هستم یا خیرااگر متهم هستم مجازاتم چیست با توجه به اینکه الان پشیمانم و میخواهم زودتر این قضیه تمام شود

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در سوال مطروحه فرستادن پیامک مبنی بر نشان دادن عکس شخصی به اشخاص دیگر در صورت عدم انجام فعل مورد نظر تهدید محسوب شده و به مجازات حبس یا جزای نقدی محکوم خواهید شد.

با احترام