آیا زوجه می تواند در جلسه رسیدگی دادگاه تمکین حاضر نشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۷ #23674484

باسلام ، جلسه اول دادگاه تمکین امروز بود من حاضر شدم با وکیلم ولی خانمم حاضر نشد چرا؟ بعد قاضی گفت اگر دونفر شاهد ببرم که بگن تمکین نمی کنه رای میده دونفر و بردم ولی فقط گفتن اون حاضر نیست تمکین کنه نگفتن که پادرمیانی کردن ، بیشتر نظرش بر شهادت که دنبالش رفتین بود ، وکیلمم زیاد چیزی نمیگه، حالا چی میشه و قاضی چه رای صادر می کنه؟ با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
بهرحال اگر ایشون درجلسه حضور نداشتن که دفاع کنند و شما هم با ادله محکمه بسند و شاهداتون عدم تمکین ایشون رو به دادگاه ثابت گردید و قاضی علم به این مورد پیدا کند رای به نفع شما صادر میشود و ایشون دروقت ۲۰ روزه میتواند تجدیدنظر خواهی کند .