چطوری میتونم طلاق ندهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۵ #23648788

با سلام بنده ۲ ساله عقد هستم و الان شرایط خانه و مراسم و وسایل و.... همه اوکی شده و قراره بریم سر خونه زندگی، خانم بنده به دلیل اینکه خانه در تهران گرفتم نمیاد میگه دوره مادر زنمم میگه نمی‌ذارم بیاد و....میگه جدا بشید. من چطوری میتونم طلاق ندم و زنم و ببرم سر خونه زندگی چیکار بکنم کسی نتونه حرف بزنه با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تشخیص شرایط طلاق به عهده قاضی است اگر شرایط طلاق احراز نشود نمی تواند طلاق بگیرد.

سلام
شما تا زمانی که نخواهید کسی نمی تواند اجبار تان بکند که همسرتان را طلاق دهید و فقط در صورتی که یکی از شرایط دوازده گانه مندرج در سند ازدواج محقق شود یا در زندگی خود با شما دچار عسر و حرج قطع باشد میتواند درخواست طلاق نمایند و شما بهتر است با وساطت بزرگان فامیل به نحوی مشکل خود را حل و فصل نمایید و الا می توانید دادخواست تمکین علیه همسرتان بدهید ولی عملا اگر نخواهند بیایند برای شما نتیجه ای ندارد

با سلام
برای این منظور بایستی دادخواست تمکین به دادگاه ارایه نمایید تا ایشان را ملزم به تمکین در منزلی که زوج انتخاب نموده اقدام به تمکین نماید در غیر اینصورت ناشزه محسوب شده و اجرت المثل و نفقه شامل ایشان نمیشود و تا زمانی که شما نخواید زوج نمیتواند اقدام به طلاق نماید مگر در برخی شرایط مانند شروط ۱۲ گانه در سند نکاحیه و یا عسر و حرج .