افت قیمت به خودرو سال ۹۰ که هیچ گونه تصادف و یا رنگ شدگی ندارد؛ تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۱۸ #23604473

با سلام به وکلای عزیز
حدود ۲۰ روز پیش موتور سواری از پشت به خودروی بنده برخورد نمود حال می خواهم بدانم که
۱- افت قیمت به خودرو بنده که مدل سال ۹۰ می باشد تعلق می گیرد؟
۲- آیا باید قبل از تعمیر و بازسازی خودرو شکایت در شورای حل اختلاف انجام شود؟
۳- چه مدارکی برای طرح شکایت لازم می باشد؟
ممنون از پاسخگویی شما عزیزان

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
رویه‌ای که وجود دارد این است که به خودروهای بیش از ۵ یا ۶ سال خسارت افت قیمت تعلق نمی‌گیرد. اما با توجه به این که خودروهای خارجی حتی بعد از ۵ یا ۶ سال، قیمت بالای خود را حفظ می‌کنند و اگر تصادف شدیدی برای آن‌ها رخ دهد، افت قیمت چشمگیری خواهند داشت،

با سلام
ضمن تقدیم دادخواستی مبنی بر تامین دلیل ، به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید و کارشناس رسمی تعیینی از جانب شورا نسبت به خسارت و افت قیمت خودرو اظها نظر می نماید و متعاقب آن میتوانید دادخواست مطالبه ضرر وزیان بدهید . توصیه می شود پیش از اقدام به تعمیر و بازسازی خودرو نظر کارشناس را جلب نمایید .