نظر شما برای ارث بردن من از عموم چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۰ #23563356

با سلام.
من دختری ۲۶ ساله هستم. از ۵ سالگی اومدم پیش عمو و زن عمویم زندگی میکنم که متاسفانه بچه ای ندارند. از همون بچگی بعنوان فرزندشون قبولم کردند و همه ی کارها و مشکلاتشون بر شانه های من بود و هست و خواهد بود..متاسفانه اسمم داخل شناسنامشون نیست. میخام بدونم اگه الان بخوام اقدام کنم که اینکار رو انجام بدم  چه مدارک و راه هایی رو باید برمو داشته باشمو انجام بدم. چون از ثبت احوال که پرسیدم گفتند دادگاه باید اجازه دهد. منتهی قبلش اومدم از شما بپرسم که راهنماییم کنید. پدر و مادرمم هم راضی هستند و حتی عمو و زنعمویم هم مشکلی ندارند و من مسر هستم زودتر اینکار رو انجام بدم.چون اگر فردا روزی مشکلی پیش بیاد حداقل من از عمومو زن عمویم ارثی داشته باشم چون این مدت ۲۰سال زیاد زحمت کشیدم برایشان.. نمیخام فردا خواهر برادر های هر دو تاشون وارثش باشند و من بدون هیچی زحمتهام بر باد بره.....نظر شما برای ارث بردن من از عموم اینا چیه؟ ممنونم کامل یه راهنمایی داشته باشین.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با فرض وارد شدن اسم شما در شناسنامه سایر ورثه می توانند مدعی عدم نسب شما شده و این موضوع با آزمایش dna اثبات می گردد و لذا بهترین راه انتقال اموال در همین زمان زنده بودن ایشان از طریق مالکیت و یا صلح عمری می باشد

سلام
با توجه به اینکه ایشان فرزند ندارند و شما نیز فرزند ایشان نیستید تا زمانی که عمویتان برادر و خواهر داشته باشند به بچه‌های برادران و خواهرانشان از جمله شما ارث نمی رسد
و اگر شما در این رابطه می خواهید اقدامی به کنید بهتر است از عمو یا زن عموی تان بخواهید بخشی از اموال یا همهاموالشان را به صورت صلح به شما انتقال رسمی بدهند و تا زمانی که خودشان زنده‌اند حق فسخ آن را برای خود نگه دارند و نیز منافع آن را برای خودشان نگه دارند تا هم خیال شما راحت باشد و هم خیال آنها که ملک تا زمان زنده بودن شان از دستشان نرفته است

با سلام
از طریق صلح عمری اقدام نمائید

برای وارد کردن اسم شما در شناسنامه رضایت ولی شما شرط است بصورت کتبی در مرجع صلاحیت دار. ماترک عموی شما بعد از فوتش ب مادر و پدر او (در صورت زنده بودن) و ب برادر و خواهر هایش قطعا خواهد رسید و تنها سهم زنعموی شما بدلیل فاقد فرزند بودن یک چهارم از کل ماترک است. اما راه حل دیگه ای هم وجود دارد ک اکنون بدون وارد کردن اسم شما در شناسنامه عمویتان. و با توجه ب اینکه ادعا دارید هم خانواده شما و هم خانواده ایشان مشکلی با این قضیه ندارند عمویتان میتواند نسبت ب یک سوم اموالش ک اختیار دارد ب نامتان بزند یا هبه کند ب شما. ب هر حال راههای قانونی مناسب وجود دارد