اذیت و آزار همسایگان چگونه باید پیگیری کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۰۸ #23446129

سلام و عرض ادب.
در طبقه ای ۴ واحدی زندگی می کنم . روزی که برای خرید ملک اومدم همسایه بغلی ما حضور نداشت و درب آپارتمانش باز بود و کارگران در حال بازسازی واحد بودند. ما خرید کردیم و مستقر شدیم. بعد از مدت یک ماه پس از بازسازی واحد همسایه مستقر شد یک پیرمرد و یک پیر زن مسن متاسفانه و بدبختانه بعدا متوجه شدیم که دیوار بین واحدمان دیوار مشترک است و بصورت فوق العاده وحشتناک صدای همسایه در خانه ماست همسایه متاسفانه عصبی بوده و پیرمرد از مواد مخدر تریاک استفاده می کند و از صبح ساعت ۷ تا ۹ شب که وقت خوابشون باشه فحشهای بسیار زشتی در این خانه رد و بدل میشه بین پیرمرد و پیر زن. جالب اینجاست که پیرزن زمین گیر می باشد و فرزندانش به نوبت هر روز برای سر زدن و کمک رسانی بهش میان اونجا ولی متاسفانه و بدبختانه فرزندان نیز همانند پدر و مادر بد دهن و فحاش می باشند از ساعت ۷ صبح دختران و بعضی روزها پسرانش مادر را تا دستشویی با فحش و ناسزا بدرقه می کنند و ما بطور کامل شاهد و ناظر این ماجراییم ، انقدر صداها زیاد است که گویی تو منزل ما هستند. بوی تریاک پیرمرد بطور خیلی شدید ما را آزار می دهد
و مهم ترین نکته و جالب ترین نکته این است که پسر بزرگ این پیرمرد و پیرزن مدیر ساختمان است
فردی بسیار شلخته ، معتاد ، تمام مشاعات و پارکینگ و راه پله ها و پشت بام در تصاحب خودش و آشغالهایی که جمع آوری کرده
چند عدد سگ نگهداری می کند و روز و شب از بوی بد حیوانات و پارس کردن آنها در آزاریم
سگها در راه پله ها و پارکینگ دستشویی می کنند
شارژ از همه گرفته می شود ولی نظافت واقعا زیر صفر می باشد
اهالی ساختمان هر روز اعتراض می کنند ولی ترتیب اثر داده نمی شود و چون همه از قشر ضعیف هستند و به شدت گرفتار ، کسی نمی تواند از کار و زندگی خود بزند و پیگیر مشکلات شود
من اصلا به ساختمان و کثیفی و سگ و موادی که داره تند تند مصرف میشه کاری ندارم ، فقط میخوام بدونم که تکلیفم با این دیوار مشترک چیه ؟ بخدا زنم چند بار قهر کرده رفته
هیچ کسی هم این دیوونه خونه رو از من نمیخره که فرار کنم برم ازش
الان تکلیف من چیه؟
باید چیکار کنم
تو رو خدا دوستانه راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، می‌توانید از داخل منزل خود همان قسمت را یک دیوار دوجداره پیش ساخته بکشید که کاملا از صدا راحت باشید و اگر هم در زمان فروش خواستید میتونید دیوار رو بردارید و حتی میتونید نسبت به اخذ مجوز این کار به شهرداری مراجعه کنید قطعا به جهت دیوار مشترک که بر خلاف مقررات است مجوز به شما اعطا میشه