چگونه می توان از شعبه و روز جلسه رسیدگی مطلع شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۸۲ #23443

سلام
اینجانب شکایتی مبنی بر تخریب و ممانعت از حق از شخصی در دادسرا کرده ام بعد از چند بار احضار متهم و انجام تحقیقات مقدماتی متهم با گذاشتن فیش حقوقی در داسرا گفتند پرونده برای اظهار نظر ارسال شده
سوال : من بعنوان شاکی چگونه میتوانم از روند کار پرونده مطلع بشوم آیا تا روز ابلاغ دادگاه باید منتظر بمانم آیا جدا از ابلاغ کتبی از طریق پیامک به این جانب اطلاع رسانی میشود چون احتمال دارد ابلاغ دادگاه برای من ارسال شود و من در منزل نباشم و متهم که همسایه من میباشد آن را بردارد و من مطلع نگردم.
با تشکر.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید با مراجعه به سایت عدل ایران از روند رسیدگی به پرونده و اوقات رسیدگی مطلع شوید.

با احترام