در کجا قانون این مانعیت رسیدگی جداگانه رای داوری با سایر خواسته ها تصریح شده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۱۹ #23246677

با سلام یک باند جعل و کلاهبرداری با جعل یک فقره مبایعنامه و قراردادن شرط داوری و سپس جعل رای داوری و جعل ابلاغیه رای داوری اقدام به طرح دادخواست حقوقی به طرفیت ید مال قبل بنده که ۹ سال قبل از طرح دادخواست به رحمت خدا رفته است رو می‌نمایند و دادگاه بدوی با توجه به اینکه خوانده دعوی فوت کرده و ابلاغیه ای ارسال نشده به طور غیابی حکم اجرائیه رای داوری ی جعلی صادر می‌کند و سپس به استناد رای داوری جعلی که داور یکی از اعضای باند میباشد برای فرد فوت شده جلسه داوری تشکیل و ابلاغیه رای داوری را به روح مرحوم ابلاغ نموده ، استناد تک برگ صادر میشود ، حال در دادگاه کیفری حکم محکومیت متهمین به ابطال جعل مبایعنامه و رای داوری و ... صادر و قطعی شده و همچنین در دادگاه بدوی حقوقی هم حکم ابطال رای داوری و اجرائیه و اسناد صادره شده در راستای اجرای رای داوری که بر پایه رای داوری صادر شدند ابطال صادر شد و خوانده که متهم در پرونده کیفری میباشد از رای تجدیدنظر خواهی نموده و پرونده از برج ۷ سال ۱۴۰۱ در شعبه ۷۹ تجدیدنظر ثبت و ب ای برج ۱۲ سال گذشته وقت نظارت تعیین شده متاسفانه بعد از گذشت ۴ ماه از وقت نظارت دیدم خبری نشد به شعبه مراجعه کردم و یکی از قضات شعبه شماره پرونده رو زو تو سیستم وقتی خواسته ها رو دید گفت فقط ما رای به ابطال رای داوری صادر میکنیم و برای بقیه خواسته ها دو باره باید دادخواست بدهید و دادگاه بدوی اشتباه در یک دادخواست حکم به ابطال همش داده ، ممنون میشم بفرمایید آیا از لحاظ قانونی مشکلی دارد که خواسته ابطال رای داوری که برای فرد فوت شده صادر شده و فاقد اثر بوده با سایر خو استه ها که بر پایه اون رای داوری جعلی صادر و درست شده در یک دادخواست مطرح و رسیدگی شود مشکلی دارد ؟؟؟؟ و در کجا قانون این مانعیت رسیدگی جداگانه رای داوری با سایر خواسته ها تصریح شده ، ممنون میشم کامل راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی داوری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.چون موارد دیگه ای که گفتین براساس رای داوری انجام شده از آن جهت ابتدائا بااید ابطال رای داوری رو داشته باشین تا بعدا به استناد اون بتونید خواسته های دیگه رو مطرح کنید.