آیا می توانم از شخصی که در ۵سالگی بنده را با چاقو تهدید کرده است شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۰ #23184043

من وقتی ۵ سالم بود توسط یکی از اشنایان مورد اسیب روحی شدید با استفاده از تهدید چاقو قرارگرفتم و۱۲ بار در ۵ سالگی اتفاق افتاد الان ۱۶ سالمه اسیب روحی شدید دیدم ایا می توانم با اسفاده از مدارک مورد تایید روانپزشک و نوار مغزی ثابت کنم ایا این شکایت به جایی می رسد منظور این که به حقم رسیدگی می شود؟ ایا راه حل فوق العاده عالی برای اثبات دارم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید اثبات نمایید ادعایتان را بله پیگیری قانونی دارد .

سلام و وقت بخیر

با توجه به گذشت ۱۱ سال از موضوع عنوان شده شامل مرور زمان می گردد و شما نمی توانید شکایتی مطرح نمایید.