بصورت یک طرفه طلاق انجام می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۴ #23169444

باسلام‌، در صورتی که زوجه حامله باشد و زوج در زندان ایا بصورت یک طرفه طلاق انجام می شود، یا توافق بچه باید با زوج انجام شود.( زوج محکومیت بالا ۵ سال دارد )

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : بارداری مانع طلاق نیست اما مانمند عده تا زمتان وضع حمل برای ازدواج باید صبر کند .
دوم اینکه : حبس بیشتر از ۵ سال در صورتی موجب حق طلاق برای زوجه میشود که الف ) نفقه زوجه را نتواند بپردازد .. ب) از جرائمی باشد که مشمول عفو نگردد
نکته حائز اهمیت اینکه : اکثر مجازاتها به نصف و یا بیشتر از نصف تقلیل پیدا کرده و در عفو جدید زهبر معظم امام حامنه ایی اکثر زندانیان آزاد خواهند شد با تحمل حبس بسیار ناچیز و این از برکات اعیاد قربان و غدیر میباشد

با سلام. با توجه محکومیت ایشان و شرایط عسر و حرج شما، می‌توانید درخواست طلاق کنید.
حضانت تا ۷سالگی با مادر است.

با سلام در صورتی که خانم در عسرو و حرج باشند و زوج بالای ۵ سال محکومیت داشته باشد اگر بتوان عسرو و حرج را ثابت کرد میتوان طلاق گرفت و حضانت فرزند هم تا ۷ سالگی با مادر میباشد

چون خانم در عسرو و حرج هستند طلاق یک طرفه ایجاد وحضانت بچه تا هفت سالگی با مادر بدون نیاز به توافق

حق طلاق برای زوجه به وجود اومده و حضانت بچه تا هفت سالگی بدون نیاز به توافق با زوجه میباشد