طرف مقابل می خواهد از ایشان به جرم رابطه نامشروع یکسال قبل شکایت کند، میتوان تقاضای پرینت پیامها را نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۴۸ #23102801

اگه دو نفر هر دو مجرد باشند و با هم جهت آشنایی در ارتباط بوده باشند و در این مدت رابطه نامشروع بصورت مجازی و تلفنی داشته باشند و بعدا از هم جدا شده باشند، الان بعد از گذشت یکسال یکی از طرفین نامزد کرده و طرف مقابل می خواهد از ایشان به جرم رابطه نامشروع یکسال قبل شکایت کند، آیا اگر اس ام اس ها را پاک کرده باشد و الان از دادگاه تقاضای پرینت متن اس ام اس و متن مکالمات و متن پیام های واتس آپ را دهد، قاضی دستور به پرینت اینها که تنها راه اثبات اوست می دهد؟ آیا اگر فاضی دستور دهد این فرد محکوم می شود؟ آیا چون نامزد کرده قاضی مراعات حال او را نمی کند؟
خیلی ممنونم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان بازیابی پیامکها وجود ندارد/.
در صورت پیگیری و طرح شکایت،هر دو طرف به یک اندازه دارای مسئولیت بوده و برابر مجازات خواهند شد.

سلام
ادعای رابطه نامشروع در صورتی که با رضایت و توافق بوده برای هر دو طرف جرم است در خصوص پیامک ها هم امکان بازیابی نمی باشد