درخواست اجرت المثل از طرف زوجه چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۲ #23102444

سلام و وقت بخیر.
سال ۹۳ به درخواست خودم از همسرم ( بعلت عدم حضور زوج در جلسات دادگاه و‌ محضر، بصورت غیابی ) طلاق گرفتم. بنده قبل از طلاق یا بعد از طلاق، اجرت المثل را نه درخواست کردم و نه در طلاق نامه ام بذل کرده ام و‌ یا کلمه ای از آن قید شده باشد. لذا اگر امسال بخواهم برای اجرت المثلم‌ با توجه به طلاقی که از طرف بنده بوده و اینکه صاحب یک فرزند مشترک ۸ ساله میباشم اقدامی کنم دادگاه چه تصمیمی میگیرد؟؟ آیا دادگاه تا زمان عده را در نظر میگیرد یا زندگی مشترک زن و شوهر را؟؟ کل زندگی مشترک بنده با همسر سابقم‌ در منزل مشترک، ۱۷ ماه میبوده.
با احترام از پاسخ شما.

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطالبه اجرت المثل ایام زندگی مشترک بستگی به شرایط و اوضاع و احوال دارد ممکن است تعلق نگیرد

- دریافت اجرت المثل بستگی به نوع طلاق شما و نظریه کارشناس منتخب دادگاه دارد .
- زوجه برای طول زمان زندگی مشترک مستحق دریافت اجرت المثل می باشد .

یکی از شرایط مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت این است که طلاق نباید به درخواست زن باشد . بلکه مرد خواهان طلاق دادن زن خود باشد .

سلام" در فرض سؤال مشروط به اینکه در این ۱۷ ماه زندگی مشترک کارهای منزل را به دستور شوهرتان و به قصد دریافت اجرت انجام داده باشید مستحق دریافت اجرت المثل ایام زناشویی می شوید.

با سلام
برای دریافت اجرت المثل نباید درخواست طلاق از طرف زن باشد
برای تقاضای اجرت المثل ایام زوجیت باید شوهر تقاضای طلاق کند. حتی در یک فرض در صورتی که طلاق از سوی زوج باشد باز هم زن نمی‌تواند در خواست اجرت المثل ایام زوجیت کند و آن وقتی است که در خواست طلاق از سوی شوهر ناشی از تخلف زن از وظایف همسری یا سوء اخلاق رفتار زوجه باشد. در این صورت نیز اجرت المثل تعلق نمی‌گیرد.