آیا اینجانب میتوانم خود شخصا به ابطال این وکالت اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۱ #23050796

سلام صبح بخیر
پدر من سه سال پیش بدنبال سکته مغزی که منجر به فقط ناتوانی حرکتی در ایشان شد برادرم را که از من کوچکتر است وکیل تام الاختیار خویش قرار داد اما مدتی بعد متوجه شدم که برادرم از این وکالت سو استفاده میکند ..در حال حاضر پدرم دچار ضعف نفس و عدم توانایی در تشخیص و تحلیل امور دارد
ممنون از پاسخگویی

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت عدم اهلیت وکالت باطل است

با اخذ رای حجر از دادگاه می توانید اقدام نمایید.

ابتدا باید موضوع عدم تشخیص مصالح مالی را در مورد پدرتان اثبات کرده و تنها در صورت دریافت حکم محجوریت ایشان از دادگاه قادر به ابطال اسناد تنظیمی از تاریخ رسمیت حجر نامبرده به بعد خواهید بود .

سلام
اگر ثابت کنید اهلیت نداشته وکالت نامه باطل است