اقدامات مورد نیاز در صورت عدم وصول چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۳ #23030499

سلام مبلغ چهل میلیون سفته دارم که تاریخ سررسید دارد (یک هفته دیگر)
جهت وصول باید چه اقدامی انجام بدم و به کجا مراجعه کنم؟
در صورت عدم وصول چه اقداماتی نیازه و حدودا چقدر زمان میبره و هزینش چقدره؟
با تشکر

مشاوره حقوقی سفته
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا سفته واخواست و دادخواست مطالبه وجه سفته مطرح شود

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، از طریق دفاتر خدمات قضایی باید اقدام کنید ، هزینه ۳/۵ درصد از مبلغ چک هست

با سلام.شما می توانید پس از واخواست سفته اقدام به تقدیم دادخواست با خواسته تامین خواسته و مطالبه وجه چک نمایید که هزینه دادرسی و هزینه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی جمعا مبلغ ۱۳۵۰۰۰۰۰ ریال خواهد بود که در صورت عدم توانایی بر پرداخت آن می توانید اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را نیز به خواسته خود اضافه کرده و با حاضر نمودن شهود در جلسه دادرسی مبنی بر عدم تمکن هزینه ای کمتر پرداخت نمایید.

پس از واخواست سفته می توانید دادخواست مطالبه سفته را بخواهید

باسلام چنانچه در سررسید مقرر صادر کننده نسبت به پرداخت وجه اقدام نه نمایند می‌بایست ضمن واخواست سفته مطالبه وجه مطرح نمایید و بر اساس تامین خواسته چنانکه اموالی از ایشان در دسترس می باشد توقیف تا زمان صدور حکم و قطعیت آن در اجرای احکام نسبت به مزایده گذاشتن اموال و یا توقیف حساب و برداشت و اقدام نمایید در صورتیکه اموالی از ایشان در دسترس نبود حکم جلب ایشانرا بازداشت نمایید هزینه دادرسی برای ۴۰ میلیون تومان حدود ۳ و نیم درصد مبلغ خواسته می باشد زمان قابل پیش بینی نیست و بسته به حجم پرونده در شعبه دارد

سلام
می توانید واخواست کنید و بعد دادخواست مطالبه بدهید.

سلام در سررسید واخواست کرده و دادخواست مطالبه وجه سفته طرح کنید. هزینه دادرسی برای مبالغ زیر ۲۰ میلیون ۲/۵ درصد و بالاتر از آن ۳/۵ درصد وجه سفته است