آیا اگر فرضا خودکشی انجام بدهد، با این شرایط من مجرم هستم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۲ #22953225

سلام خسته نباشید.‌‌
ببخشید کمی طولانی تایپ میکمم تا همه شرایط رو بدونید
چند سال گذشته در نوجوانی با دختری ارتباط داشتم بصورت تلفنی و بعد از اون ارتباط رو قطع کردیم... ایشون ۳-۴ سال بعد از اینکه با هم ارتباطی نداشتیم گاها پیام میداد و من جواب نمیدادم... تا اینکه یک روز بعد از چند سال در سن ۲۱ سالگی جواب ایشونو دادم و با خودم فکر کردم شاید تغییر کرده باشه و بشه برای زندگی به ایشون فکر کرد... بعد از چند ماه حرف زدن متوجه شدم خیلی حرف های منفی و انرژی های منفی به من منتقل میشه از صحبت با ایشون و واقعا نمیتونم ایشون رو به عنوان یک گزینه برای زندگی اینده انتخاب کنم... از ونجایی که ادم زود رنجی هست ایشون مستقیم نگفتم به ایشون که نمیخوام با هم در ارتباط باشیم... در واقع واقعیت این هست که من برای کارم تلاش زیادی میکنم و وقت زیادی باید بزارم و الان حضور ایشون بجز خستکی و اعصاب خورد و عدم تفاهم چیزی برای من نداره... و تصمیم گرفتم از‌ الان با هیچ کسی در ارتباط نباشم و به زندگی شخصیم و کارم بپردازم... الان ایشون بصورت غیر مستقیم تهدید میکنه من خودکشی میکنم اگر بری و توان تحمل زندگی بدون تو رو ندارم و اگر خودکشی کنم پای تو هم گیر هست..‌ میخواستم ببینم با توجه به روحیات و اخلاق ایشان که احتمال همچین کاری ازش هست،

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

ساسا خودکسی جرم نیست
در صورت وقوع این امر مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود

سلام
خودکشی اقدام شخص علیه تمامیت جسمانی خودش میباشد چنانچه مورد را برایش تسهیل نکنی طریق ننمایی و در یک کلام خود ایشان اقدام کند مسئولیتی نداری

خیر . چنانچه موضوع در همین حدی باشد که گفتید مسئولیتی متوجه شما نمی باشد .