در پرونده سرقت گوشی من میتونم خسارتم رو بروز حساب کنم و دریافت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #22835259

سلام خسته نباشید دوستان
سال ۱۳۹۶ از بنده زورگیری و سرقت شد در سال ۱۳۹۷ سارقین دستگیر شدن (دو نفر)
بنده در سال ۹۷ لوازم سرقت شده رو نوشتم مثل ساعت و گوشی ساعت رو به قیمت یک میلیون خریداری کرده بودم همون رو نوشتم ولی قیمت روز ساعت ۴میلیون شده است همینطور گوشی
الان مادر یکی از سارقین برای رضات تماس گرفته میگه من خسارت شما رو میدم فقط تقسیم بر ۳ میکنم
تقسیم بر ۳ یعنی مال خر هم وارد ماجرا کرده الان هم میگه اگه شما پول رو نگیری من میریزم به حساب دادگستری . الان یک تایم دادگاه دیگر هم داریم
سوالات بنده
۱.الان من میتونم خسارتم رو بروز حساب کنم و دریافت کنم؟
۲.تایم دادگاه دادن پس چرا شماره حساب دادن تا رد مال واریز حساب اجرای احکام کنه آیا مادر سارق داره دروغ میگه؟
۳. آیا واقعا تقسیم بر ۳ میشه دو نفر از سرقت کردن؟

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جرم سرقت از جرایمی است که قانون گذار در مجازات ان رد مال را به صراحت پیش بینی نموده است.یعنی مال مورد نظر را سارق باید بر گرداند و در صورت عدم وجود ان قیمت ان را .اگر مال نزد سارق وجود داشته باشد همان گوشی و ساعت و در صورت عدم وجود قیمت ان محاسبه و سارق محکوم به پرداخت ان میگردد و ضرر و زیان ناشی از جرم نیز موجود است که شامل همان تفاوت قیمت میباشد که شما میتوانید انرا مطالبه کنید.و شخص محکوم علیه برای جلب رصایت شما چنانچه بخواهد رضایت بگیرد باید انرا بپردازد

درودبرشما
درسرقت فقط سارق محکوم به ردمال خواهدشد ونه قیمت مال البته اگر عین مال دیگردربازاریافت نشودقیمت زمان اجرای حکم مال مسروقه مدنظراست