آیا ممکن است که شاهد دروغ معرفی نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۹ #22790709

سلام
من مسئول فنی یک درمانگاه هستم. حدود یک ماه قبل بیماری مراجعه کرد که من با شنیدن صدای داد و فریاد به سالن انتظار رفتم و دیدم که بیمار بابت عدم تحویل داروی شرکتی خاص در حال مشاجره است. به او توضیح دادم که داروی مورد نظر تو وجود ندارد اما زیر بار نرفت و فحاشی کرد و تهمت زد که داروها دارید و نمی‌دهید. همان دارو، تولید شرکتی دیگر را داشتیم که رنگ قرص سفید بود ولی میگفت باید به من قرص قهوه‌ای رنگ بدهید. کار به آمدن ۱۱۰ کشید و گزارش نوشت و رفت. امروز از شورای حل اختلاف تماس گرفتند که از شما شکایت شده است.
اکنون می‌خواهم بدانم آیا بیمار می‌تواند شاهد جعلی با خود بیاورد؟
آیا باید شاهد توسط پلیس رویت می‌شد؟
ما سه نفر بودیم. من، خانم روانشناس و خانم مددکار و او یک نفر بود. از قضا با خود پلیس هم بسیار جر و بحث کرد. در حالت عادی او به ما توهین کرد و من حتی برای اینکه برای خودش دردسر درست نکند او را بغل کردم و بوسیدم ولی از بابت شهادت دروغ نگران هستم.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نگران نباشید چون گزارش پلیس را دارید و شهود دروغین در دادگاه مشخص میشوند

اینکه امکان معرفی شاهد دروغ است وجود دارد .اما شما هم می توانید شهود معارض خود را معرفی نمایید. در ثانی شما عنوان شکایت مطروحه را هم بیان نکرده اید. صورتجلسه پلیس ۱۱۰ نیز اگر در تایید اظهارات شما باشد کمک کننده است