حکم قاضی برای سی سانت هرویین چیست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۰۳ #22753297

با سلام.منو با ۳۰سانت هرویین گرفتن در کلانتری اقرار کردم که مواد مال خودمه و مصرف کننده هستم،سابقه هم ندارم،الان هم به قید وثیقه ازاد شدم.میخواستم ببینم حکم قاضی برای من چیه؟ایا منو برای ترک ممکن هست به کمپ بفرستن یا نه؟چند روزیه در حال ترک با متادون هستم در یک کلینیک ثبت نام کردم،ایا گواهی از این مرکز برای دادگاهم بگیرم که در حال درمانم یا نه یا کارت متادونم رو به قاضی نشون بدم یا خیر؟ممنون از لطف و محبت شما.

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مجازات ان شلاق و جزا ی نقدی م یباشد

مجازات آن شلاق و جزای نقدی می باشد.

محکوم به جزای نقدی و شلاق با ازچرائه نامه کمپ حکم قابل تخفیف است

سلام وقت بخیر
علی الاصول جزای نقدی و شلاق میباشد.

سلام مجازات آن جزای نقدی و شلاق است

از ۳۰ تا ۷۰ ضربه شلاق همراه با جزای نقدی و ارائه گواهی مرکز ترک اعتیاد به عنوان کیفیات مخففه جرم میتواند لحاظ گردد.

با سلام
مجازات آن جزای نقدی و شلاق است