آیا معامله ارز بدون مجوز جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۴ #22556

با سلام.بنده شخص 1 با شخص 2 معامله دلار به ارزش 500میلیون تومان کرده ام.شخص 2 به من چکهای شخص 3را داده است که همگی در وجه حامل هستند.در حال حاضر حساب خالی است و من چکهارا برگشت زده ام.بنده اصلا شخص 3را ندیده ام و نمیشناسم.اما شخص 1 مرا تهدید میکند که اگر از چکها شکایت کنی همه چیز را به قاضی میگویم که ارز داده و بدون مجوز بوده.آیا میتواند همچین کاری بکند؟آیا من که اصلا شخص 3را نمیشناسم چطور میتوانم به چه متنی از چکها شکایت کنم.؟البته شخص 2 هیچ مدرک یا شاهدی برای اثبات حرفهایش ندارد..در ضمن اگر ثابت شود جرمش چیست؟با تشکر از شما.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه شخص 2 هیچ مدرک و شاهدی برای اثبات ادعایش ندارد دعوی ایشان علیه شما مسموع نخواهد بود.در مورد چکها نیز میتوانید پس از دریافت گواهی عدم پرداخت، علیه صاحب حساب دعوی مطالبه وجه مطرح نمایید و آدرس ایشان برای ابلاغ اوراق دعوی از بانک مربوطه قابل دستیابی میباشد.

با احترام