فرزندان همسر اولش طلب ارث میکنند، آیا چیزی به آنها تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۰ #22500539

سلام وقت بخیر
مادر همسر من دو بار ازدواج کردن که از همسر اولشون دو فرزند دختر دارن و از ازدواج دومشون ۳ فرزند پسر پدر همسرم ۴ سال پیش به رحمت خدا رفتن و مادر همسرم امسال فوت شدن که بعد از فوت ایشون فرزندان همسر اولش طلب ارث میکنن در صورتی که هیچ ملکی و مالی به اسم‌ مادر همسرم نیست و آنها بحث ۱/۸ ارث و مهریه را پیش کشیدن میخواستم بدونم آیا چیزی به آنها تعلق میگیرد؟ و موصوع مهریه مادرشون را که پیش کشیدن آیا همچین موردی هم هست که طلب کردن؟؟ ممنون میشم پاسخ بدین با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بعد از فوت همسر دایمی در صورت داشتن فرزند یک هشتم از اموال متوفی به ایشان ارث می رسد پس با فوت همسر متوفی ان یک هشتم بین ورثه ایشان یعنی تمام فرزندان تقسیم می شود با فوت مهریه همسر متوفی زایل نمی شود بلکه به وراث ایشان پرداخت می شود پس هم ارث و هم مهریه به فرزندان همسر دایمی متوفی که فوت شده تعلق میگیرد ضمن اینکه مهریه جزو دیون ممتاز است که ابتدا از ترکه برداشت می شود

چون پدر همسر شما فوت کرده اند و همسر ایشان هم فوت کرده اند بحث مهریه منتفی است. اما ارثی که به مادر همسر شما رسیده با وجود اینکه بنام فرزندان انتقال ندادهاند آنها از ارثیه مادر ارث می برند.