آیا بابت این حکم اعاده ی حیثیت میتوانم بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲ #22437399

سلام خسته نباشید
یک کامیونی چهار ماه قبل خریدم پول خریدش هم تا هزار تومنش هم خودم پرداخت نمودم بنا بر اعتماد و محبت بنام همسر اولم زدم که خودشم خبر نداشت الان که بین ما مشکل پیش اومده رفتم اظهار نامه دادم بیا سند بزن بنامم که نیامد و دو سه روز بعد از اظهار نامه همسر اولم رفته شکایت من کرده بود که خیانت در امانت کردم که دادسرا حکم قرار نهایی صادر کرد و در حکمش نوشته شده بود، نظر به اینکه در موضوع معلومه عنصر سپردن محقق نمی باشد، لذا به لحاظ عدم تحقق ارکان جرم خیانت در امانت مستندا ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب صادر و اعلام میگردد.
بابت این حکم اعاده ی حیثیت میتوانم بکنم؟
و آیا بعد از اظهارنامه که پنج روز وقت داشت و نیومد و شکایت کردم رجوع از هبه را دارم؟
آیا با وجود شرایط هبه که فراهم بوده با وجود شاهد میتوانم سند را بنام خودم انتقال دهم؟
شکایت او و حکم عدم خیانت به نفع من خواهد بود که راحت تر بتوانم سند کامیون بنام خودم بزنم یانه؟
متشکرم با تشکر از بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در خصوص اعاده حیثیت می توانید شکایت کنید . اما رجوع از هبه خیر . چون شرط صحت هبه قبض بوده اما ظاهرا کامیون به همسرتان قبض داده نشده . بنابراین فقط ممکن است فقط مطابق سند قطعی که در دفترخانه تنظیم کرده اید فقط ثمن معامله را از بابت قرض مطالبه نمایید .

با سلام
درخصوص اعاده حیثیت با توجه به قطعیت قرار میتوانید به اتهام افترا شکایت کنید ولیکن در افترا بایستی سو نیت متهم را اثبات نمایید درغیر اینصورت قابلیت مجازات نخواهد داشت
درخصوص رجوع از هبه اولا بایستی هبه بودن خودرو را ثابت نمایید ثانیا رجوع از هبه را بوسیله اظهارنامه رسمی به همسرتان ابلاغ نمو ده باشید که حسب متن سوال چنین گردیده است لذا با شهادت شهود میتوانید دادخواست لازم را تقدیم نمایید