مرا فریب داده اند، چطور میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۳ #22397960

یه سوال از شما داشتم من کارگر یه میوه فروش بغل خیابان بودم دو نفر فرد ناشناس آمدن پیشم و چند کیلو میوه از من خریدند و بعد سر صحبت را با من باز کردن که دلمان برایت میسوزد که در سرما و گرما برای پول کمی کار می کنی و بعد گفتند که رستوران داریم و خلاصه من خام حرف هایشان شدم و بعد از چند روز از من خواستن چند تا کارت عابر بانک برایشان بگیرم و من هم کور کورانه قبول کردم و آدرسی به من دادند که چند روز بعد برم سر کار در رستوران و من وقتی به آن آدرس رفتم رستورانی در کار نبود و بعد از چند روز ابلاغیه دادگاه از شهر تبریز برایم آمد مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی و به دادگاه مراجعه کردم که مرا گرفتند و۷ ماه زندان بودم و بعد مرا آزاد کردن و الان بعد از مدتی از تهران در همین موضوع کلاهبرداری اینترنتی سه شاکی دارم آوران چگونه بی گناهی خود را ثابت کنم پیشنهاد شما چیه خواهشن جواب بدید ببخشید مزاحم شدم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اثبات این امر و شناسایی افراد با شما میباشد فلذا باید ادعای خود را اثبات نمایید

با سلام
به هر حال شما قربانی یک کلاهبرداری شده اید و اثبات این امر بسیار سخت است و ناچار به تحمل خسارت شاکیان و نیز مجازات هستید و تنها راه شما شناسایی و داشتن مدارک یا شاهدینی که ثابت کند شما توسط کلاهبرداران فریب خورده اید .

اثبات این مطالب و این ادعاها بسیار سخت و مشکل است .
ضمن اینکه پرونده باید به طور کامل مطالعه و سپس اظهار نظر شود.