نظریه کارشناس خط سه نفره چند روزه صادر میگردد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۲۷۸ #22355450

سلام بنده به نتیجه کارشناسی ۱نفره به سند سفید امضا اعتراض کردم ،و به ۳نفره ارجاع شد و به هر ۳ کارشناس زنگ زدم و یکنفرشون نماینده ۲کارشناس دیگر شد ،که دستگاه خط شناسی داشتن،حالا حدود ۱ماه میشه که گذشته با تماس با کارشناس فرمودن بنده کارشناسی کردم و کاغذ سفید امضا نبوده (یعنی حق با بنده میباشد)
و گفتن نسخه الکترونیکی رو گرفتم باید ۲تا کارشناس دیگه هم امضا کنن، حالا سوال اینجاست
۱-این وقفه زمانی عادی است؟
۲-نظر نمایندشون که اعلام کرده سفید امضا نبوده را تایید میکنند؟(چون اون کارشناس گفت من فقط دستگاه دارم)؟
۳-و اون نسخه الکترونیکی‌ که‌ گفت کارشناس چی هستش؟

با سپاس

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا نظریه هیئت ۳ نفره مانند هم است و اختلافی ندارند . زمانبر شدن موضوع عادی است و مشکلی ندارد .

با سلام وقفه ایجاد شده طبیعی است وحتی بیشتر از اینها هم طول میکشد ، به احتمال زیاد آن دونفر هم نظر همین کارشناس را تایید مینمایند .

با سلام وقفه های اعلام نظرات کارشناسی گاهی بیش از زمان یاد شده هم طول میکشد و موضوعی غیر عادی نیست. و احتمال دو کارشناس دیگر نیز همین نظریه را تایید نمایند. احتمالا نسخه الکترونیکی سند رسمی مورد ادعای جعل منظور بوده است.

سلام
پروسه زمانی عادی است و احتمال تایید نظر کارشناس مزبور وجود دارد