آیا میشود ساعت ۱۰ شب با حکم جلب ورود کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۶ #22280088

سلام من دیه غیر عمد محکوم شدم و وثیقه ملکی گذاشتم ولی امشب ساعت ۱۰ شب شاکی با مامور و حکم جلب آمده بود درب خانه برای جلب که من نبودم آیا میتونست جلب بگیره چون وثیفه گذاشتم و در ضمن ساعت ۱۰ شب اجازه ورود داشت و اگر نداشت من کجا شکایت کنم

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دوست عزیز شما وثیقه ملکی را قبل ازصدوررای وجهت ممانعت ازبازداشتتان دردادگاه طی صدورقراروثیقه گزاشته اید وپس از اخطاربه ضامن احتمالا به اجرای احکام وجهت پرداخت دیه مراجعه ننموده اید ازاین رو باید سریعا یابرای پرداخت دیه اقدام کنید یااعساربزنید درغیراینصورت وثیقه هم ضبط میگردد