محکومیت به جزای نقدی و شلاق، اجرای مجازات اشد، تکلیف جزای نقدی

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۶ #22275523

با سلام، بنده در دادنامه‌ای محکوم به جزای نقدی بابت افترا به مبلغ ۲۴ میلیون تومان، جزای نقدی بابت توهین به مبلغ ۲۴ میلیون تومان و تحمل ۷۴ ضربه شلاق محکوم شدم و در اجرای احکام ۷۴ ضربه شلاق خوردم، در دادنامه نوشته بود مجازات اشد قابل اجراست. الان پرونده مختومه شده؟ با فرض تعدد جرم و اینکه جرم اشد شلاق اجرا شده یا اینکه ممکن هست در آینده جزای نقدی هم ازم بگیرن؟!

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر مجازات اشد اجرا و پرونده مختومه شده است.

سلام هر دو مجازات از یک درجه هستند ولی با عنایت به قسمت اخیر ماده ۲۷ قانون م. ا مجازات اشد شلاق است و اجرا گردیده