قاضی اعلام کرده اگه خودتو معرفی نکنی قرار بازداشت واست صادر میشه؛ چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۴ #22235975

با سلام
حدودا ۲ ماه پیش جهت درخواست کار از طریق برنامه ی دیوار به یک اگهی برخورد مردم که طرف در قبال دریافت اطلاعات کارت بانکی ماهیانه ۷۰۰ هزار تومن می گفت به بنده پرداخت می‌کند در قبال هر کارت بانکی و بنده بچگی کردم اطلاعات ۳ تا از کارت های بانکیم رو بهش دادم و طرف با ۳ تا حساب من ظرف ۳ روز چیزی نزدیک به ۱۰۰ میلیون پولشویی کرده و سر چند روز کل حساب های بانکی من مسدود شد و از دادگاه برای من احضاریه صادر شده و قاضی اعلام کرده طرف حساب ما تویی و باید ظرف چند روز اینده اگه خودتو معرفی نکنی قرار بازداشت واست صادر میشه الان و بنده فقط یه شماره تلفن که نمیدونم به اسم کیه از طرف دارم پیام های بینمون که رد بدل شده رو هیچ کدوم رو ندارم چیکار میتونم کنم کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه ب اینکه پولشویی با حساب های متعلق ب شما صورت گرفته متاسفانه دلایل و مدارک بر علیه شماست و محکوم خواهید شد.در این مورد پیشنهاد میگردد در صورت وجود دلیل یا مدرک قابل استناد دیگر و یا شهود در صورت وجود از آنان در مقام دفاع از خود بهره ببرید و بهتر هست با توجه ب موضوعات و مشکلات مطرح شده قطعا از یک وکیل متبحر در این زمینه کمک بگیرید

سلام
قطعا شما مسئولیت کیفری دارید و اگه خوب دفاع نکنید محکوم خواهید شد.

سلام. باتوجه به وجود ادله و مدارک علیه شما ، بهتر است از همراهی وکیل در پرونده استفاده کنید

سلام و درود، مسئولیت کیفری متوجه شماست، اما با مدارک و شواهد می توانید متهم اصلی و عدم آگاهی بر اقدام وی را اثبات کنید؛ موفق باشید.

صدور قرار بازداشت بدون احضار و تفهیم اتهام ممکن نیست. در صورت که احضار شدید در مهلت مقرر با ادله و مستنداتی که دارید در شعبه حضور پیدا کنید و بیان کنید که از قصد و نیت متهم اصلی خبر نداشتید. توجه داشته باشید در مرحله بعد از حضور شما، بازپرس میتوته نسبت به شما قرار کفالت، وثیقه صادرکنه.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، قطعا شما مسئولیت کیفری دارید و اگه خوب دفاع نکنید محکوم خواهید شد

سلام دوست گرامی متاسفانه شما مرتکب جرم شدید و اگر اخطار مقانون تحقیق را جدی نگیرید جلب میشید بلادرنگ و در وقت جلسه تفهیم اتهام حتما شخص وثیقه گذاری در نظر داشته باشید که قرار اخذ وثیقه برای شما صادر خواهد شد از دو تا ده برابر متناسب به جرم و با خسارتی که وارد کردید