استفاده از عکس دیگران در پروفایل اینستاگرام

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۹ #22167331

سلام ببخشید من در اینستاگرام عکس یک نفر دیگر را در پروفایل خودم گذاشتم وبعد از سه ساعت عکس را پاک کردم ورفتم از آشنایان این فرد را فالو کردم عکس ایشان باحجاب بود ودر پروفایل خود بود وبعد طرف پیام داد که چرا عکس من را داخل پروفایلت گذاشتی من از این فرد عذر خواهی کردم وگفتم که اشتباه کردم وعدس را به دوساعت نکشیده پاک کردم وبعد دلیت اکانت کردم وپیج را پاک کردم آیا کار من جرم بوده است واگر جرم است مجازاتش چیست

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، چناچه عکس ایشان در صفحه خودش در دسترس عمومی بوده، جرمی صورت نگرفته

سلام در صورتی که عکس دیگران را بدون رضایت شخص در دسترس دیگران قرار دهید بله این رفتار شما با توجه به قانون جرایم رایانه ای جرم می باشد
اما در جهت اثبات چون دلیت اکانت کردید و سرور اینستاگرام در خارج از کشور است نمیتوان آن را اثبات کرد مگر آنکه شخص اسکرین شات گرفته باشد که آن هم یک اماره است اما در جهت اثبات بی تاثیر نمی باشد

در صورتی که از عکس بدون حجاب استفاده کرده باشید یا استفاده شما از عکس موجب بردن آبروی آن شخص شود حرم می باشد در غیر این صورت جرمی صورت نگرفته و احتیاجی به نگرانی نمی باشد.

سلام و احترام

کار شما بلاشک جرم بوده ، ولی با عنایت به حذف اکانت کاربری و با توجه به اینکه که سرورهای مدیریت شبکه اجتماعی اینستاگرام در خارج از کشور میباشند ، اثبات آن عملا کاری بسیار دشوار و طاقت فرساست است.

موفق باشید انشا الله.

باسلام چون اینستاگرام درایران اپراتورنداردقابلیت استعلام واثبات ندارد،واگرسؤنیتی هم نداشته ایداصلامرتکب جرمی نشدید

کار شما قطعا جرم بوده ولی با توجه به دلیت اکانت و از آنجا که سرور اینستاگرام خارج از کشوره اثبات آن بسیار دشوار است.

باسلام ودرود با توجه به اینکه عنصر معنوی حادث نشده جرمی نیز صورت نگرفته است.