درخواست مهریه از طرف زوجه هنگامی که حاضر به زندگی نمیباشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۱۳ #22108

با سلام
مدت یکسال و شش ماه است با خانمی عقد میباشم از ماه دوازدهم دوران عقد همسر من بدون هیچ دلیل موجه ای به طور کامل با من قطع رابطه کرده و حاضر به توضیحی نیست چندین باراز بزرگای فامیل درخواست کردم که حضوری با ایشان و خانواده ایشان صحبت کنند و جویای دلیل بشن که هیچ دلیل قانع کننده ای نیاوردن چندین جلسه ام پیش مشاور رفتم که باز همکاری نکردن این مدت یکسال هزینه های زیادی رو متقبل شدم و حالا ایشان از من طلب مهریه کرده در صورتی که نه حاضر به زندگی میباشد و نه طلاق لازم به دکر است که ایشان هنوز دوشیزه هستند.من مسکن و کلیه لوازم اصلی زندگی را فراهم کردم به طوری که بیشتر جهیزیه رو خودم خریدم ولی ایشان جوابی به من نمیدن جز اینکه دادگاه همه چی رو مشخص میکنه لازم عرض کنم که هم من و هم همسرم ساکن همدان هستیم ایشان بدون هیچ هماهنگی با من به تهران امده و موقتا نزد خواهر ناتنیش ساکن شده و از تهران طرح دعوی کرده ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا شما باید دادخواست الزام به تمکین در دادگاه ارائه کنید که در صورت اثبات نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت لذا مهریه را باید پرداخت کنید که در صورت باکره بودن نصف مهریه را باید پرداخت نمائید.

موید باشید