آیا واقعا نباید مدارک برای اثبات ادعا ارائه بدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۱ #22076482

فردی که فک میکرده زن برادر من مجرده بعنوان اینکه فریب خورده از او شکایت کرده
وکیلش مدارک و فیلم و عکس داره دال بر این ادعا اما میگه نمیتونم نشون بدم و فقط به دادگاه ارائه میدم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به صرف ادعای ایشان جرمی واقع نمی شود

احتمالا قصدترساندن وی راداشته اند ایشان مرتکب جرمی نشده نگران نباشید

با سلام
جرمی صورت نگرفته و احتمالا قصد ایشان اخاذی باشد
با این وجود در دادگاه نیز میتوانید مدارک را بررسی نمایید
ولی اگر مورد خاصی وجود نداشته باشد
شکایت ایشان رد میگردد

با سلام
مدارک را شما می توانید در دادگاه تقاضا کنید و مشاهده نمایید.در ثانی به صرف ادعای ایشان جرمی واقع نمی شود و در ضمن انتشار تصاویر خصوصی جرم می باشد