آیا قرار جلب دادرسی و قرار منع تعقیب، حکم نهایی است یا باید دادگاه تعیین حکم کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۲۶۲ #22071665

سلام

برام ابلاغیه اومده که

مشتکی عنهم: آقای علی و خانم مریم
اتهام ها:
۱ ممانعت از حق
۲ توهین و فحاشی به اشخاص عادی
۳ ضرب و جرح عمدی
۴ ترک انفاق
۵ ضرب و جرح عمدی
قرار جلب به دادرسی
در خصوص اتهام اقای علی ب ، علیه خانم فاطمه س ، فاقد سابقه محکومیت دایر بر ترک انفاق و ایراد صدمه بدنی عمدی موضوع شکایت خانم فاطمه با عنایت به محتویات پرونده شکایت شاکی، شکایت شاکیه و تحقیقات به عمل آمده ،گواهی پزشک قانونی، گزارش مرجع انتظامی، سایر قراین و امارات موجود لذا بره انتسابی محرز بوده و با توجه به انطباق موضوع مانکن فیه مستندا به ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۶۲ با اصلاحات بعدی قرار جلب به دادرسی متهم صادر و اعلام می گردد.
پایینتر ابلاغیه نوشته شده
قرار منع تعقیب
در خصوص گزارش ضابطین، شکایت خانم فاطمه.س ،علیه ۱. آقای علی.ب ۲.خانم مریم .م
دایر بر: ایراد صدمه بدنی عمدی و توهین با توجه به عدم کفایت ادله ی ابرازی/جرم نبودن عمل، مسنتدا به ماده ۲۶۵ قانون ایین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ و اصلاحات بعدی قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام می گردد.قرار صادره به موجب بند الف ماده ۲۷۰و ۲۷۱ قانون مار الذکر ظرف مهلت ۱۰روز از تاریخ ابلاغ به تقاضای شاکی قابل اعتراض در دادگاه کیفری دو شهرستان تهران است.

میشه بگید یعنی چی و چیکار کنم؟
راهنمایی کنید ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در خصوص شکایات شاکی فق طنسبت به ترک انفاق و ضرب و جرح عمدی ارتکاب جرم پذیرفته شده است و پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال می شود اما در خصوص سایر اتهامات قرار منع تعقیب صادر شده است که از سوی قابل اعتراض است

باسلام _دادگاه در بخش اول قرار در دادسرا و در خصوص ترک انفاق و ایراد صدمه بدنی عمدی شما رو مجرم شناخته و پرونده شما به دادگاه کیفری ۲ ارسال می‌گردد پس از تعیین وقت مبتنی بر دفاع اگر متهم شناخته شدید که مجازات خواهید شد و ممکن هم است دادگاه اگر دفاع خوبی داشته باشید شما را تبرعه نماید و بعد از آن مرحله می‌توان از طریق دادگاه تجدید نظر پیگیری و دفاع نمود و این حق برای هر دو طرف ایجاب می‌گردد اما در مورد بخش دوم شما مجرم شناخته نشدید شاکی ده روز زمان دارد به قرار اعتراض نماید مراتب اعتراض وی از طریق دادگاه کیفری ۲رسیدگی یا قرار تایید می‌گردد یا اینکه قرار نقض و دادسرا پس از اجرای دستور دادگاه پرونده را جهت تصمیم نهایی به دادگاه کیفری ۲ارسال می‌نماید در نهایت تصمیم دردادگاه کیفری و تجدید نظر تصمیم خواهند گرفت قرار مجرمیت دادسرا مبنی بر متهم شدن و محکوم شدن قطعی نیست

با سلام
در خصوص قسمت اول ابلاغیه باید عرض شود در خصوص اتهام ضرب و جرح عمدی و ترک انفاق آقای علی قرار جلب به دادرسی صادر شده است که بعد از صدور کیفرخواست پرونده به دادگاه کیفری ارجاع داده می شود (اتهام انتسابی به متهم وارد بوده)
قسمت دوم قرار منع تعقیب بوده که به دلیل کافی نبودن دلایل شاکی، وقوع جرم محرز نشده و شاکی می تواند ظرف ۱۰ روز نسبت به این قرار اعتراض نماید.