تهدید پیامکی صورت گرفته، اگر به دستور قاضی باشه پرینت پیامک رو میشه گرفت ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۳ #22068194

سلام خسته نباشید
من شکایتی رو مطرح کردم الان منتظرم. تهدید پیامکی و... هست
یه آقای که سرهنگ بودن گفتن پرینت پیامک رو خیلی به سختی میدن. میخواستم بدونم اگر به دستور قاضی باشه پرینت پیامک رو میشه گرفت ؟
چون فقط چنتا اسکرین شات از پیامها دارم. ولی اگر پرینتش باشه
تمام پیام های تهدید و ازار اینها مشخص میشه
امکانش هست که پرینت بدن ؟
چون دفتر خدمات قضایی و‌ کلانتری رفتم و منتظر پیامک هستم که به ادامه کارها برسم

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

بله به دستور قاضی، امکان پرینت تمام مکالمات و پیامک ها امکان پذیر می باشد