منو تهدید میکنه که اگر ازدواج کنی برگه صیغه نامه رو به همه نشون میدم، من چیکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۴ #21969115

بنده خانمی ۳۳ ساله. حدود ۴ سال قبل با آقایی که صاحب کارم هم بود ازدواج موقت داشتم الان بعد از ۴ سال که میخوام ازدواج کنم این آقا منو تهدید میکنه که اگر ازدواج کنی برگه صیغه نامه رو به همه نشون میدم تا ابروی منو ببره. پیام های تهدید این آقا رو هنوز توی گوشیم دارم. تو رو خدا بگین من چیکار کنم فقط به خودکشی فکر میکنم

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جرمی مرتکب نشده اید، علیه شخص تهدید کننده میتوانید طرح شکایت نمایید

با سلام
شما طبق مذهب خود و اصول شرع اقدام به ازدواج موقت نموده اید و این کار جرم نیست.اقدام به طرح شکایت کیفری تحت عنوان تهدید شرف و ناموس و مزاحمت از آن شخص نمایید. عاقبت بخیر باشید.

با سلام
چاره ای بهتر از خودکشی است لذا با اقامه دعوی علیه شخص مبنی بر تهدید و آبروریزی با استناد به پیامک های موجود و نیز داشتن شاهد ، از طریق دفاتر خدمات قضایی تنظیم نمایید .

باسلام میتوانید به عنوان مزاحمت تلفنی و تهدید ازایشان شکایت کیفری تنظیم و ثبت نمایید.