فیلمبرداری از همسر و انتشار ان آیا شامل اعاده حیثت میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۹ #21864

با سلام همسر بنده از من هنگامیکه میخواستیم با هم رابطه زناشویی برقرار کنیم از مقدمات و زمانی که من لخت بودم ازم با گوشیش فیلمبرداری کرده منم اون موقع فکر میکردم داره با گوشیش ور میره نکنه داشته فیلمبرداری میکرده الانم اون فیلما رو به گمان خودش بعنوان مدرک نشوز به قاضی اراءه کرده قاضی هم نتونست بهش زیاد استناد کنه و منو محکوم به نشوز کنه لازم بذکره زنم این فیلما رو به خانواده خودشم نشون داده به قاضی و وکیلش هم نشون داد تبدیل به سی دی کرده تو پرونده قاضی ضمیمه شده و شاید خیلی افراد دیگه نشون داده باشه موضوع فیلمو هم به خواهرام و.. گفته تا آبروی منو ببره، تهدیدم کرده که به حراست ادارمم میخواد بده ،حالا میخوام بدونم من میتونم ازش اعاده حیثیت یا .. بکنم تا محکوم بشه؟ اگه میتونم لطفا ماده واحدشو هم بفرمایید، باتشکر فراوان ابز زحماتتو لطفا کامل پاسخ بدید ممنون میشم.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه ایشان مبادرت به انتشار این فیلم در غیر مراکز قضایی نمایند میتوانید اعاده ی حیثیت نمائید که در این صورت ایشان به مجازات حبس محکوم خواهند شد.بر اساس ماده ۱۶ قانون جرایم رایانه ای هرکس به وسیله سیستم‎های رایانه‎ای یا مخابراتی، صدا ، تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا هتک حیثیت او شود، به حبس از ۹۱ روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

موید باشید