فرایند درخواست جهت اجرای احکام بعد از تجدید نظر به چه شکلی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۰ #21762556

سلام بعد از صدور رای در دادگاه تجدید نظر، پرونده جهت اجرای احکام به دادگاه بدوی ارجاع داده می شود؟ چند روز بعد از صدور رای دادگاه تجدید نظر باید به دادگاه بدوی جهت درخواست اجرای ۱حکام مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
درخواست دهید پروننده به اجرای احکام ارجاع گردد و سپس از اجرای احکام درخواست صدور اجراییه نماییید

سلام
بدوی ارجاع داده می شود؟بله
دادگاه تجدید نظر در صورتی که قرار مورد شکایت را مطابق با موازین قانونی تشخیص دهد آنرا تائید و در غیر این صورت با رد
درخواست و تائید رای پرونده را به دادگاه بدوی اعاده خواهد کرد.(مادۀ ۳۵۸ ق. آ. د. م)
اجرای ۱حکام مراجعه کنم؟ توسط مدیر دفتر دادگاه پیگیری نمایید
کسی که حکم به سود او صادر شده ، برای اجرای این آرا بایداقدام به درخواست صدور اجراییه کند. یعنی وقتی رایی صادر شد، خود به خود اجرا نمی‌شود.
طبق ماده ۵ قانون اجرای احکام مدنی مصوب سال ۱۳۵۶ صدور اجراییه به عهده دادگاه نخستین می باشد . یعنی دادگاه ی که که دادخواست اولیه به آن داده شده است و حکم نخستین نیز از آن صادر گردیده است.

طبق ماده ۱۹ قانون اجرای احکام مدنی «اجراییه به وسیله قسمت اجراییه دادگاهی که آن را صادر کرده است به موقع اجرا گذاشته می‌شود». بنابراین، دستور صدور اجراییه و عملیات اجراییه آن تحت نظر دادگاه نخستین و به موقع انجام می پذیرد.

باید تقاصای ارجاع پرونده به اجرای احکام بدهید

سلام
زمان مشخصی ندارد ممکن است چند روز یا چند هفته طول بکشد ولی به محض وصول پرونده به دادگاه بدوی می توانید تقاضای اجرای حکم کنید.