آیا در مراجع قانونی به این رسید می توان استناد کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۶ #21641587

با سلام
از شخصی مبلغی طلبکارم و از ایشان رسید تایپی به همراه امضا و اثر انگشت و تاریخ عودت گرفته ام.
آیا اگر در موعد مقرر بخشی از پول را پرداخت کند و باقی پول را پرداخت نکند چه اقدامی باید کرد؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه ارائه بدهید.

سلام و درود دادخواست مطالبه دهید

با سلام
با استناد به رسید نسبت به مابقی طلبتان دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید.

با استناد به سند عادی که موجود است دادخواست مطالبه ی وجه دهید

با درود میتوانید در صورت عدم پرداخت، دادخواست مطالبه وجه دهید

باسلام به استناد پرینت واریزی وجه دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان تنظیم نمایید و به دادگاه اعلام نماییدکه مبلغی از آن را دریافت نموده اید.

درصورت عدم پرداخت کل مبلغ می توانید نسبت به باقیمانده دادخواست مطالبه وجه بدهید .