پیام فحش و تهدید چطور قابل شکایت می باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۲ #21452700

یکساله جدا شدم همسر سابقم همچنان منو تعقیب میکنه پیامک فحش و تهدید به خودم و درباره خانواده ام میده و تهدید میکنه با کسی در رابطه باشم آبرومو پیش خانوادم میبره الان من باید چیکار کنم و کجا ازش شکایت کنم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام توهین و تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

به استناد پیامهای ارسالی میتوانید شکایت توهین، تهدید و فحاشی مطرح نمایید

"با سلام"
از ایشان به جرم تهدید و فحاشی شکایت نمایید

با سلام
شما به استناد به پیامک های ارسال شده مبنی بر تهدید و فحاشی ، با تنظیم شکوائیه بر علیه همسر سابق از طریق دفاتر خدمات قضایی اقامه دعوی نمایید .
موفق باشید

با سلام و احترام
نه همسر سابق شما
نه هیچ فرد دیگه ای حق نداره توهینی به شما بکنه
حالا اگر پیامک هست میتونید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت توهین رو مطرح کنید البته ممکنه مشمول حد قذف هم بشه که باید متن پیامک مطالعه بشه.