اگر مشکلی پیش بیاید میتوانم با آن درخواست طلاق بدهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۷۴ #21409578

سلام به علت اختلاف با همسرم چند ماهی هست که با ایشان زندگی نمیکنم، الان ایشان درخواست به برگشتن من دارند و می گویند بخاطر اشتباهاتشان حاضرند تعهد محضری بدهند که تکرار نشود، آیا این تعهد ارزش قانونی دارد؟ و اگر مشکلی پیش بیایید میتوانم با آن درخواست طلاق بدهم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است به جای تعهدنامه تقاضا کنید وکالت در طلاق به شما بدهد. تا اگر مجدد مشکلی پیش آمد بلافاصله برای طلاق اقدام نمایید.

درودبرشما
بهتراست درکنارتعهد وجه التزام تعیین کنید.

حاضرند تعهد محضری بدهند که چه تکرار نشود، تعهد ی ارزش قانونی دارد که مثلا در آن حق طلاق به شما واگذار کند نوشته های تعهد مهم است .